Categorii

Panou solar fotovoltaic, monocristalin, HALF-CUT CELL, 415 W, cu cadru negru, LR5-54HPH-415M, LONGI

PLATĂ SECURIZATĂ

Online cu card bancar prin STRIPE (Visa / MasterCard), daca alegeti metoda Credit Card / Debit Card (mobilpay)

RETUR IN 14 ZILE

Daca produsul achizitionat nu se potriveste asteptarilor tale, il poti returna in termen de 14 zile conform Termenilor si Conditiilor.

LIVRARE GRATUITA

Beneficiezi de livrare gratuita in Bucuresti si Judetul Ilfov atunci cand valoarea comenzii depaseste 10.000 lei indiferent de greutate, kilometri suplimentari sau volum.

VERIFICARE COLET

Toate coletele au posibilitatea verificarii acuratetei si integritatii acestora la livrare.

Panoul solar fotovoltaic monocristalin Half-Cut Cell 415 W cu cadru negru LR5-54HPH-415M LONGi reprezintă o soluție de vârf în materie de tehnologie monocristalină Half-Cut Cell, furnizând o putere remarcabilă de 415 W și o eficiență impresionantă a modulului de 21,30%. Cu o garanție solidă de 12 ani pentru produs și o extindere la 25 de ani pentru performanța energetică, acest panou solar este o alegere de încredere pentru instalările solare de orice tip.

Unul dintre aspectele inovatoare ale acestui panou solar este tehnologia sa de lipire inteligentă. Această metodă uniformă de lipire sporește nu doar puterea și eficiența modulului, ci și capacitatea sa de încărcare a puterii. Designul optimizat al modulului, bazat pe wafer-ul M10 și cele 54 de celule, este adaptat perfect la dimensiunea și greutatea modulelor în aplicații distribuite.

Ambalarea și logistica modulelor sunt, de asemenea, puncte forte ale produsului. LONGi integrează soluții de ambalare inteligentă pentru a asigura o fiabilitate ridicată, transport eficient și logistică cu costuri reduse.

Parametrii electrici optimizați completează lista avantajelor acestui panou solar. Cu un curent de lucru de aproximativ 13A, se potrivește perfect cu invertoarele de șiruri obișnuite. Tehnologia dopată cu galiu depășește problemele de degradare LID, garantând o generare de energie pe termen lung.

Panoul fotovoltaic Longi LR5-54HPH-415M se potrivește atât instalațiilor izolate de energie, cât și celor conectate la rețeaua electrică. Cu 108 celule și o greutate de 20,8 kg, acesta este o alternativă sustenabilă pentru consumul de energie electrică. Puteți instala acest panou atât în sistemele fotovoltaice la sol, cât și pe acoperișuri.

Având în vedere parametrii mecanici, structura sa de 108 celule (6 x 18) și cutia de joncțiune divizată cu 3 diode IP68, acest panou solar are o rezistență remarcabilă. Dimensiunile sale de 1722 × 1134 × 30 mm îl fac ușor de integrat în diverse aplicații.

Performanța electrică a acestui panou solar este cu adevărat impresionantă, cu o putere maximă de 415W și parametri optimi pentru tensiune, curent și putere în condiții standard de testare (STC). Capacitatea sa de încărcare mecanică este, de asemenea, notabilă, cu o rezistență de 5400Pa la sarcina statică frontală și 2400Pa la sarcina statică din spate. Testul de grindină cu diametrul de 25 mm și viteza de impact de 23 m/s demonstrează durabilitatea acestui panou solar în fața condițiilor meteorologice extreme.

Coeficienții de temperatură pentru curentul de scurtcircuit, tensiunea în circuit deschis și puterea de vârf subliniază performanța stabilă în diverse condiții de mediu.

Modulele fotovoltaice de înaltă eficiență de la LONGi sunt recunoscute și utilizate pe scară largă la nivel global. De la pajiști alpine la deșerturi aride, de la iazuri și terenuri agricole la locuințe, produsele LONGi oferă beneficii semnificative clienților și economiilor locale, aducând cu sine avantajele de "putere mai mare, degradare mai mică și fiabilitate mai mare". Investiția în panourile solare LONGi reprezintă o alegere sustenabilă și inteligentă pentru orice proiect fotovoltaic.

Structura modulului: 108 (6 x 18)
Cutia de joncțiune: IP68, tip divizat, 3 diode
Cablul de ieșire: 4 mm2, +400, 1200 mm, lungimea poate fi personalizată
Sticla: O singură sticlă securizată de 3,2 mm
Cadrul: Aliaj de aluminiu anodizat
Tip celule: Monocristalină
Mod de utilizare: Rezidențial
Termen de garanție: 12 ani
Putere maximă (W): 415
Înălţime (mm): 30
Lungime (mm): 1722
Lăţime (mm): 1134
Greutate: 20.8
Tip conector: MC4
Solicita postare in SICAP
panou-fotovoltaic-monocristalin-1-impactinstal.r0.jpeg
Panou solar fotovoltaic, monocristalin, HALF-CUT CELL, 415 W, cu cadru negru, LR5-54HPH-415M, LONGI
390 lei
350 lei