Cine suntem noi?

Impact Instal Solutions

Pregătiți pentru a rezolva cele mai  complexe provocări, scopul nostru principal este de a oferi soluții potrivite nevoilor dumneavoastră în ceea ce privește instalațiile termice, sanitare, electrice dar și articolele de bricolaj.

Tindem să credem că suntem un etalon al calitații serviciilor pe piața de profil și nu o spunem doar noi, o spun clienții, care pe parcursul anilor au devenit prieteni și parte importantă a poveștii noastre, clienți care au găsit, cu ajutorul personalului dedicat, soluții și s-au bucurat de o experiență de impact.

despre-noi-new.jpg

De altfel, echipa noastră specializată, cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul instalațiilor termice și sanitare, este pregătită oricând să vă ofere consultanță și să vă îndrume spre alegerea corectă și potrivită nevoilor dumneavoastră. Promitem să oferim de fiecare dată un răspuns în cel mai scurt timp posibil, promptitudinea fiind cartea noastră de vizită.

Gama de produse pusă la dispoziție este una vastă și în continuă expansiune, pentru a reuși să ținem pasul cu cerințele și nevoile clienților noștri. În plus, colaborările încheiate cu producători de top, cunoscuți atât la nivel național, cât și la nivel internațional, reprezintă o garanție în plus că produsele pe care vi le livrăm au o calitate superioară.

Fie că ai nevoie de schimbarea unei centrale termice, echiparea băilor cu cele mai moderne baterii sanitare sau doar vrei sa dai un aer fresh bucătăriei tale prin prin achiziționarea unei chiuvete de compozit de granit, noi, echipa IMPACT suntem aici!
 
Avem drept țel dezvoltarea la cel mai înalt nivel și ne dorim ca prin oferirea unor soluții profesioniste, sigure și cu un impact major în viața de zi cu zi a dumneavoastră, să vă câștigăm încrederea și să vă fim alături și în proiectele viitoare.